adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Teren intravilan- Simon Judetul Brasov- Valea Tisei

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Situat pe Valea Tisei -terenul are o suprafata totala de 2891 cu dubla deschidere 40 si 38 m intravilan, utilitati apa, putul se afla pe teren, iluminat stradal vile case de vacanta se afla langa teren gazele se afla la 500 de m padure de brazi, raul cu apa de munte zona linistita. Este o zona unica in Romania, poluarea nu a ajuns in acea zona, marele avantaj il constituie Platoul Bucegi- o imensa incarcatura energetica, locul ideal petru investitie turistica, construirea unui spital de recuperare ale sistemelor=cardiac, pulmonar, nervos, organizarea de tabere pentru copii la nivel international.

O legenda interesanta despre floarea de colt, pe care o voi prezenta aici: Odata, demult, o stea s-a desprins de pe cer si a plecat în lume, pentru a cunoaste oamenii si meleagurile lor. Pe aripile vântului, cataratori zile si nopti. Într-o zi ajunse deasupra unor munti înalti - erau vârfurile Pietrei Craiului. Încântata de priveliste, steaua se opri, se desprinse de pe aripile vântului . Când se lovi de primul vârf ascutit, se cu într-o floare alba si catifelata de forma unei stelute. De atunci ea creste pe munte, dar îi plac doar piscurile înalte pentru a fi cât mai aproape de cerul din care s-a desprins. Poporul a numit-o ”floarea reginei” sau ”floare de colt;”.

vecinatati

Dealul Balaban-Cheile gradistei- Moeciu de Sus-Cascada La Chisitoare-Parcul Natural Bucegi-Magura-Pestera, Zarnesti-Sanctuarul de Ursi Liberty-Parcul National Piatra Craiului

Va asteptam cu drag la o vizionare si o portie de aer nepoluat.

Pretul de vanzare 70.000 eur usor negociabil.

Anunturi publicate de: Golden Three Real Estate