adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Tablou Japonez din Lemn, cu aplicatii din Piatra de Jad

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Inedit tablou japonez din lemn, cu aplicatii sculptate manual in piatra de jad, reprezentand figuri umane in partea inferioara si un copac japonez in registrul superior. Este un tablou lucrat cu multa grija, pasiune si pricepere de maestrii japonezi.

Sculpturile realizate in piatra de jad sunt deosebite, deoarece maiestrii japonezi folosesc textura naturala, forma si luciul jadului pentru a realiza capodopere de sculptura deosebite.

Jadul este piatra sacra pentru chinezi si mayasi. Este piatra pretioasa oficiala a Columbiei Britanice si a statului Alaska. Deasemenea este piatra pretioasa si pentru statul Wyoming, U.S.A.

Aceasta piatra a fost cunoscuta omului de peste 7000 de ani. Era cunoscuta in China drept “yu” sau “piatra regala”. A avut intotdeauna o semnificatie speciala, comparabila cu aceea a aurului si a diamantelor in Vest.

Astazi, jadul este in continuare vazut ca un simbol al serenitatii, puritatii, binelui si frumusetii foarte apreciat in Orient.

Jadul este considerata piatra curajului, a dreptatii, a echilibrului, a generozitatii si a pacii, aduce noroc si sanatate.

Tabloul este prevazut cu agatatoare din alama.

Dimensiuni 91,5 x 30,8 cm.

Este o piesa foarte decorativa ce se afla in stare excelenta fara semne de uzura, sau alte defecte, conform pozelor.

Deosebit de fin si creativ lucrat, acest tablou/panou este un cadou superb, special si unic, pentru iubitorii de arta japoneza!

Va rog sa evaluati pozele, acestea fac parte din descriere.

Daca doriti detalii sau poze suplimentare, le ofer cu cea mai mare placere!

Livrare cu predare personala in Bucuresti sau plata anticipat in cont BT pentru expediere in tara.