adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Sector 3, mutare imediata, decomandat, comision 0%

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Sector 3, mutare imediata, decomandat, comision 0%,

!Bloc finalizat! !mutare imediata! !comision 0%! !direct dezvoltator!

Va propunem spre vanzare garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, parte dintr-un imobil cu regim de inaltime P 7E aflat intr-o zona linistita a sectorului 3. Localizarea ansamblului asigura acces facil catre STB si statia de metrou Nicolae Teclu (10 minute de mers pe jos). In zona, proprietarii beneficiaza de puncte de interes precum supermarketurile Mega Image si Lidl, hipermarketul Auchan, Metro, piata, scoli sau gradinite. Pentru o plimbare in aer liber aveti la dispozitie parcul Al. I. Cuza sau parcul Teilor, aflate la doar cateva minute distanta de imobil.

Structura de rezistenta este de tip dual, in cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele legilor in vigoare. Fiecare apartament se vinde complet bransat la toate utilitatiile orasului (contorizat individual in exteriorul apartamentului).

Locuinta se vinde finisata premium si este echipata cu centrala proprie, usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare in baie.

Fotografii cu titlu informativ.

Se accepta orice forma de plata: credit noua casa, credit ipotecar, sau cash.

Pretul afisat include 5% TVA.

Direct dezvoltator. Comision 0.