adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

SUPER OFERTA!!! Vanzare Vila P+1+M In Targoviste, Micro 3 CS143

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Imobilul este construit in anul 2007 din BCA si boltari, acoperit cu tabla LINDAB originala, iar la fiecare etaj are placa din beton turnata. Suprafata utila este de 398 mp cu o amprenta la sol de 145 mp, iar terenul pe care este situat este de 550 mp, cu o deschidere la strada asfaltata de 16 metri. Casa este impartita astfel: 

PARTER - 1 dormitor; 1 birou; 1 baie cu cada; 1 camara; 1 bucatarie; 1 dining, 1 living si 2 holuri

ETAJ - 1 dormitor matrimonial cu baie in camera;  2 dormitoare; 1 dresing si 1 baie (ambele bai sunt cu cada pe colt, chiuveta, bideu si WC) Toate dormitoarele de la etaj beneficiaza de balcon.

MANSARDA - 2 camere amenajate, dotate cu parchet laminat si usi din PVC.

Vila beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: centrala termica; parchet laminat; gresie si faianta; geamuri din termopan pe structura PVC; usi din MDF la interior si din PVC la exterior; izolatie exterioara. Incalzirea se face cu centrala termica pe gaz. Imobilul este racordat la toate utilitatile: apa, gaze, curent si canalizare. Curtea este partial betonata, are un padoc de caini, un foisor si o magazie de unelte. Totodata beneficiaza de bolta de vie,  o gradina de legume; flori; trandafiri si pomi fructiferi, fiind imprejmuita cu gard din beton si porti din fier forjat.

Pretul de vanzare este de 148.000 euro usor negociabil.

Anunturi publicate de: Casa Imob Targoviste