adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Rosu, Chiajna, Militari Residence

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Rosu, Chiajna, Militari Residence

Va propun spre vanzare un apartament de 3 camere complet mobilat si utilat, situat la demisolul unui imobil cu 4 nivele din Strada Rezervelor - Chiajna,

Apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 65,76 mp si dispune de o compartimentare eficienta, spatii ample, bucatarie inchisa, 2 bai , zona matrimoniala separata si dispusa cu baie proprie si spatiu pentru dressing. Bucataria este mobilata si dotata cu electrocasnice de buna calitate, corpuri de mobilier in perfecta stare.

Proprietatea, desi se afla la demisolul imobilul este foarte bine luminata natural cu un tavan inalt, astfel regasim un interior deosebit de primitor, aerisit si bine optimizat.

Apartamentul este ideal pentru resedinta celor care sunt in cautarea unui camin cochet, dotat si pregatit pentru o mutare imediata.

Imobilul este bine administrat, curat,

Proximitate deosebita, acces rapid catre centre comerciale, scoli, gradinte, parcuri, locatii pentru divertisment si timp liber, cat si catre mijloacele de transport in comun, iesire rapida catre Bd-ul Iuliu Maniu.

Propunerea de pret pentru vanzare este de 59.000 euro .

Se vinde mobilat, utilat si loc de parcare . In curtea din spate se afla o gradina comuna, cu gazon si loc de joaca pentru copii, la care au acces toti proprietarii.

Oferim suport si consultanta pe toata perioada tranzactionarii in relatia cu banca, notariat .

Pentru alte detalii suplimentare, va stau la dispozitie.