adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Rochie mireasa tip printesa, bolero, voal, gentuta cadou.Accept bonuri

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Pachet pentru nunta cu buget redus !!! By atelier White Fantasy Brasov!

Accept bonuri masa!

Vand rochie de mireasa model printesa, creata de atelierul White Fantasy Brasov, masura 42-44 ROMANESC !!!, culoare IVORE, reglabila cu snur la spate, crinolina inclusa, stare excelenta, folosita doar 6 ore la nunta mea din Istanbul.Ofer cadou boleroul, voalul, gentuta si brosa cordonului, toate in stare excelenta.

Rochia a fost curatata si calcata!

Transportul nu este inclus si trimit numai prin curier rapid pentru pastrarea intacta a produselor.Pret transport 50 lei.

UPDATE!

Din cauza teparilor si pentru ca m-am saturat sa platesc taxa de transport pentru coletele care nu sunt ridicate de catre cei care comanda, pretind plata unui avans in contul meu BRD. Avansul trebuie sa fie minim 12 lei, taxe Posta Romana iar in cazul curierului rapid, 30 lei. Nu am sute de produse ca sa fac escrocherii cu acest avans, dar sincer nu am ce face...Fara avans nu mai trimit nimic, imi pare rau!

Pentru a optimiza timpul nostru, va rog sa cititi foarte bine detaliile si dimensiunile, ca sa evitam o corespondenta fara rost iar daca nu va incadrati in dimensiuni, va rog sa va abtineti...Daca aveti de gand sa tineti o dieta pana la fericitul eveniment si sa cumparati rochia, este ok!

Dimensiuni : lungime= 136 cm, talie= 82-83 cm (41- 42 pe jumatate), bust 98 - 100 cm + (corsetul se regleaza cu siret), rochia si boleroul au nr. 42-44 romanesc.

Este potrivita pentru o persoana care poarta la haine L/XL si are inaltime maxim 1.75 cm si maxim 70-72 kg...daca este pt. o persoana mai mica, e ok ca se regleaza...

NU INSITATI! Nu trimit cu intentia de a o proba, este un obiect vestimentar deschis la culoare si nu doresc sa o murdaresc sau deteriorez, cu atat mai mult sa platesc taxe suplimentare de retur!

Persoanele din Ploiesti pot veni la proba acasa sau ne deplasam la domiciliul clientului, doar in oras nu si in afara orasului!

OFER SI PRETIND SEROZITATE !!!