adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Regulator solar, numai pentru Panouri Fotovoltaice 2 Ani garantie

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Vand,controller solar pentru aplicatii fotovoltaice, coordoneaza panourile solare, pentru o incarcare eficienta a bateriilor de stocare si este un ansamblu foarte important in sistemul fotovoltaic. Acesta este diferit de alte controllere solare si face ca intregul sistem solar fotovoltaic, sa functioneze eficient si in conditii de maxima siguranta.

suporta un curent de maxim 40 A, iar puterea maxima a panourilor sa nu depaseasca 560 W pentru sistemul de 12 V si 1120 W pentru sistemul de 24 V.

ATENTIE : Tensiunea maxima in circuit deschis a panoului fotovoltaic : 68V

NU NECESITA REZISTENTA SHUNT.

ATENTIE : PRIMA DATA, CONECTATI ACUMULATORI, APOI CONECTATI PANOUL FOTOVOLTAIC SI APOI CONSUMATORII, RESPECTAND POLARITATEA.

ESTE INTERZIS UTILIZAREA CONTROLLERULUI FARA SA FIE LEGAT LA ACUMULATORI, SE POATE DEFECTA.

PACHETUL CONTINE:

- UN CONTROLLER SOLAR

- UN MANUAL DE UTILIZARE

_GARANTIE PRODUS 24 LUNI

Garantez ca bate orice chinezărie care o vedeti pe diverse site-uri deoarece acest regulator este construit pe baza unor piese de mare putere si nu se utilizează foarte multe componente,este bine aerisita si durata de viata este mult mai mare...

Tensiune de lucru 12V, PRODUS NOU TESTAT SI VERIFICAT 100% GARANTAT... Va dau o garantie de 24 luni la piese si cablaj, daca defectiunea a aparut din punct de vedere tehnic. Daca defectiunea este aparuta din cauza nemanevrarii necorespunzatoare a produsului, se poate face contra cost.

În momentul în care decideti să cumpărati acest regulator vă rog să mentionati în comandă ce variantă doriti,sa aiba,cati Amperi,si Wati vă intresează ( este foarte important acest aspect pentru a vă trimite regulatorul corespunzător) Multumesc pentru întelegere...