adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Preturi web design | Tarife web design | Pret site

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Pret site de prezentare

Pret site de prezentare, design unic, site in limba Romana, maxim 10 pagini html, tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), optimizare SEO si promovare la nivel avansat (incluse gratuit pentru orice site realizat de noi) - 150 euro + TVA.

Durata de lucru: aprox. 7 zile.

Pret adaugare o varianta de limba (En, Fr, De, etc.) - 50 euro + TVA.

Pret site Wordpress - site cu panou de administrare

Pret site Wordpress, design unic, limba Romana, numar nelimitat de pagini si categorii, panou de administrare, tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), optimizare SEO si promovare la nivel avansat (incluse gratuit pentru orice site realizat de noi) - de la 300 euro + TVA, in functie de cerinte.

Un site realizat pe platforma Wordpress contine un Panou de administrare a continutului - CMS, prin care puteti aduce modificari site-ului Dvs: Puteti edita/sterge/adauga pagini, categorii, produse, continut, stiri, evenimente, galerii foto.

Detalii creare site Wordpress

Pret magazin online

Pret magazin online, design unic, limba Romana, numar nelimitat de pagini si categorii, panou de administrare, tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), optimizare SEO si promovare la nivel avansat (incluse gratuit pentru orice site realizat de noi) - de la 400 euro + TVA, in functie de cerinte (filtre, plugin-uri, mod de plata client, calculator online, etc).

Detalii creare magazin online

Alte preturi web design

Pret programare web: Pretul este stabilit in functie de cerinte, specificatii tehnice.