adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Popesti-Leordeni Oltenitei, Gama Residence bloc nou garsoniera

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Popesti-Leordeni Oltenitei, Gama Residence bloc nou garsoniera

birou dezvoltator

Sunati la 0724.548.052 Lavinia

Va prezint o garsoniera, decomandata, 33 mp, balcon de 4 mp, situata la etajul 1 din 3 in zona SOSEAUA OLTENITEI-Gama Residence

Imobilul se bucura de o arhitectura indrazneata, moderna , originala si in totala armonie cu zona in care este amplasat. Asa cum apartamentele sunt compartimentate cu iscusinta, impletind confortul cu utilitatea, tot asa arhitectura pe care i-am conferit-o complexului impleteste eficienta cu estetica.

Dispus pe P+3 este construit cu simt de raspundere si in concordanta cu normele de siguranta prevazute de legislatia in vigoare.

Ansamblul bifeaza o bila alba si datorita amplasarii lui: intr-o zona care-ti permite sa ajungi rapid in oricare parte a capitalei, fie ca te deplasezi cu metroul sau alegi autobuzele ori tramvaiul. Din caminul tau, nu faci mai mult de 5 MINUTE pana la statia de TRAMVAI, aceasta deoarece se afla chiar in fata complexului. Totodata, esti la numai cateva minute de mers pe jos pana la statia de metrou Aparatorii Patriei, iar daca te decizi ca, dupa o zi de munca sa te destinzi la o cafea, un film sau cumparaturi, MALL SUN PLAZA este la numai 10 minute de mers cu masina.

STATIE RATB IN FATA ANSAMBLULUI.

Iar noi iti punem la dispozitie GRATUIT specialisti care sa te consilieze si sa te sprijine in cazul in care te decizi sa achizitionezi o locuinta prin credit.

Blocul este in constructie .

Pozele sunt cu titlu de prezentare, atasat regasiti SCHITA apartamentului.

Pretul afisat este cu TVA INCLUS.

Reper: Popesti-Leordeni - Lidl Oltenitei

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum vizionare online pentru aceasta proprietate!