adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Placa de par Corioliss Professional C3 Titanium Platinum Styler

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

[link]

Placa de par Corioliss Professional C3 Titanium Platinum Styler acum si în România prin www.4hair.ro

Tehnologie de ultima generatie Nano Silver care ajuta ca in timpul utilizarii placii, bacteriile existente pe suprafata parului sa fie eliminate cu pana la 99,99%.

Este o placa special creata pentru indreptarea parului si bucle perfecte. Poate fi utilizata pe toate tipurile de par (inclusiv cel gros si sticlos ) datorita aliajului din titanium care permite placii sa alunece cu usurinta peste par pentru a produce rezultate netede dintr-o singura trecere.

Placa de par Corioliss Professional C3 Titanium Platinum Styler este mult mai usoara fata de restul placilor concurente si mult mai rezistenta. Este recomandata pentru firul de par gros si sticlos. Se incalzeste repede, uniform si mentine temperatura la care este setata cu mai putine fluctuatii, ceea ce ajuta la indreptarea rapida a parului.

Placa de par Corioliss Professional C3 Titanium Platinum Styler este ideala pentru indreptarea parului sau crearea de bucle glamour.

*Placi din Titanium mobile potrivite pentru toate tipurile de par, fiind eficiente chiar si pentru firul gros datorita titaniumului care aluneca foarte bine obtinand rezultate netede dintr-o singura trecere pe firul de par.

*NanoIonic Technology - placile emit ioni negativi, astfel eliminandu-se efectul electrostatic, conferind in acelasi timp stralucire si efect matasos de durata al firului de par.

*Termostat professional cu afisaj digital de control si reglaj al temperaturii, ajungand pana la 235°C. Datorita reglajului controlului al temperaturii, poate fi adaptata pentru orice tip de par.

*Sistem de incalzire-ifra rosu IR (ultrarapida) ajungand de la 0 - 235°C in 30sec. Este cea mai inalta tehnologie de incalzire, folosita in domeniul de beauty deoarece temperature setata se mentine fara fluctuatii, eliminandu-se astfel timpii morti fata de placile obijnuite unde incalzirea se face in 3-5 min si cu fluctuatii de temperatura in momentul folosirii.

*Placa de par Corioliss Professional C3 Titanium Platinum Styler foloseste sistemul automat de inchidere Auto-Off daca placa nu este utilizata timp de 120min.

*Cablu electric rotativ 360° astfel eliminand deteriorarea placii.

www.4hair.ro