adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Perieni, jud. Vaslui. Printul Charles si-a luat domeniu la tara, in Romania, si tu stai pe ganduri?

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Perieni, jud. Vaslui. Printul Charles si-a luat domeniu la tara, in Romania, si tu stai pe ganduri?

Localitate: Perieni, jud. Vaslui

Tip imobil: teren intravilan,

Pret vanzare: 33.100 Euro,

Suprafata teren 5363 mp,

Categorie de folosinta: constructie,

Front stradal: 21,11 ml

Nu vreau sa te port in complexitatea lumii rurale, vreau doar sa-ti prezint o oportunitate pe care o gasesti rar.

Pentru o familie care isi doreste viata in mijlocul naturii, locuintele individuale asezate direct pe pamant devin din ce in ce mai des directia cautarii lor.

Iti prezint casa bunicilor! Un lot de teren compact in suprafata de 5.363 metri patrati, situati in vatra satului, fix in comuna Perieni, judetul Vaslui.

Propietatea este situata ultracentral, intre caminul cultural si primaria comunei, cu prima deschidere la strada principala si a doua in partea din spate a propietatii.

Gospodaria casei a fost solida cat bunicii au fost in putere. Tinda casei ar fi neincapatoare daca ar veni toti nepotii. Din pacate, casa este una batraneasca,ce nu poate asigura confortul secolului 21, dar poate fi baza unui nou camin.

Pamantul care a ramas intreg in pofida vremurilor tulburi pe care le-au strabatut bunicii mei si care a fost cultivat cu drag an de an, nu mai poate duce povara anilor trecuti.

Incepe sezonul secerisului dar nepotii nu mai vin la casa bunicilor, asa ca sa nu pierdem obiceiul cautam o familie care sa duca traditia mai departe.

Vesnicia s-a nascut la sat, satul romanesc!

Pentru orice alte detalii, indiferent de statutul dvs (cumparator final sau agentie imobiliara colaboratoare), in calitate de repezentant exclusiv al proprietarului, va asigur de intreaga deschidere, flexibilitate si sprijin in vederea finalizarii tranzactiei. Ma puteti contacta oricand pentru info suplimentare si programarea unei vizionari:

- Luni - Vineri - 09.00 - 18.00;

- Sambata - 10.00 - 14.00.