adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Pallady. Promotie Apartament 3 cam decomandat, parcul Teilor, Pallady

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Pallady. Promotie Apartament 3 cam decomandat, parcul Teilor, Pallady

Habitat Group va propune un superb apartament cu 3 camere situat intr-o zona deosebit de linistita, ce beneficiaza de multe spatii verzi si aer curat, la numai 5 minute de mers fata de parcul Teilor. Pozitionat excelent si cu acces facil la mijlocele de transport in comun, in proximitate se gasesc magazine, supermarketuri, restaurante, cafenele, farmacii si cea mai mare zona comerciala a cartierului Titan(Metro, Auchan, Ikea, Jumbo, Kaufland, Kika, Jisk, Dedeman, Lidl, Leroy Merlin).

Apartamentul este decomandat, are o suparafata totala de 78.95 mp si este situat la etajul 2 intr-un ansamblu rezidential format din 3 blocuri cu regim de inaltime Ds+P+3E. Constructia este realizata pe cadre, grinzi si plansee de beton armat, cu zidarie din caramida porotherm. Viitorii proprietari vor beneficia de parti comune foarte bine aranjate, interfon si acces securizat, lifturi silentioase de cea mai buna calitate. Intregul proiect va dispune la exterior de: amenajare spatiilor verzi, vegetatie decorativa si iluminat nocturn, precum si bariere de acces in incinta.

Calitatea constructiei si a finisajelor este una ridicata si datorita faptului ca imobilul este inca in constructie, fiecare dintre viitorii proprietari isi poate alege finisajele dupa propriul gust.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, usi celulare la interior, usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, instalatii sanitare si electrice.

PRET PROMOTIONAL:

avans 90% la antecontract - 86.845 Euro TVA inclus

avans 15% la antecontract - 94.740 Euro TVA inclus

loc de parcare subteran - 6.000 Euro TVa inclus

Persoana de contact: Alex Gabriel

Tel: 0722 782 778

Mail: alexgabriel@habitatgroup.ro

Pozele au titlul de prezentare. Comision 0 % .

Detalii an constructie: Finalizare Martie 2023

Reper: Theodor Pallady - metrou Nicolae Teclu