adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Oglinda video dual camera

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Oglinda video dual camera

Oglinda video Dvr auto dual camera martor trafic auto FHD Oglinda retrovizoare cu display-ul integrat si 2 camere video (1x frontala incorporata in oglinda, 1x spate):

- oglinda retrovizoare

- camera auto - camera video incorporata, necesita card microSD pentru stocarea filmarilor (cardul nu este inclus in pachet).

- prin atasarea mini camerei inclusa in pachet, puteti vedea si in spatele masinii pe display-ul de 4.3? incorporat in camera - util pentru parcarea masinii in locuri cu vizibilitate redusa, dar si altele.

- pentru supravegherea autoturismului, traseu, oglinda retrovizoare, dar si pentru parcari, etc prin functia de vedere din spatele masinii, imagine afisata pe display-ul incorporat in oglinda.

- vizualizarea inregistrarilor se poate face pe calculator cu ajutorul iesirii USB sau direct pe displayul LCD al camerei.

- functii importante: detectia la miscare, stabilizator de imagine, filmare automata, rescrierea memoriei, alimentare automata.Modelul ,cu 1 camera frontala pret 99 lei. nou, tip piese: mecanica - electrica