adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Metrou Dristor, 3 camere Direct Dezvoltator, parcare inclusa

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Apartament 3 camere intr-un ansamblu rezidential nou, situat intr-o zona centrala, la numai 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Dristor.

Localizare ideala pentru persoanele care doresc sa locuiasca intr-un apartament modern in inima orasului, avand acces la toate facilitatile:

- 5 minute pana la statia de metrou Dristor

- linii RATB care fac legatura cu toate zonele Bucurestiului

- 100 m hipermarket Kaufland

- amplasat la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de instituţii de învăţământ preşcolar, şcolar şi liceal, cum ar fi: Grădiniţele de stat nr. 155 şi 239, Şcolile Gimnaziale de stat nr. 80 şi 84, Şcoala Gimnazială de stat Mihai Botez, Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti (privat), Grădiniţă, Şcoala Primară şi After School Just4Kids.

Vecinatati:

Parcul IOR, Parcul Tineretului, Centrul Comercial Bucuresti Mall, Sun Plaza

Imobilul este realizat pe fundaţii de tip radier general de 80-90 cm grosime, pe straturi de pietriş compactat cu grosimi de până la 3 metri.

Structura de rezistenţă este proiectată în sistem structural dual, cu pereţi, stâlpi şi planşee cu plăci şi grinzi realizate integral din monolit.

Compartimentările exterioare, dar şi cele interioare se vor realiza integral din cărămidă de tip Porotherm (Wienerberger), având pereţi cu

grosimea de 25 cm la exterior şi 15 cm la interior între apartamente, respectiv de 15 cm grosime în interiorul apartamentelor.

Izolaţia  exterioară se va realiza din polistiren expandat de 10 cm grosime, protejat cu masă de şpaclu şi vopsea structurată.

Tâmplăria PVC cu geam tip termopan de culoare maro

Balcoane închise cu tâmplărie PVC inclus în preţul afişat

Instalaţii termice, electrice şi sanitare de provenienţăRomstal

Obiecte sanitare din gama Cersanit

Centrală proprie de apartament de 24 kW şi calorifere din oţel

Pardoseli părţi comune placate cu gresie porţelanată

Finisaje la cheie (gresie, faianţă, parchet, uşi interioare), clientul având posibilitatea de a alege din gama pusă la dispoziţie de către dezvoltator sau să îşi aducă propriile modele de finisaje.

BONUS:un loc de parcare pe demisol

Direct Dezvoltator - Comision 0%

Anunturi publicate de: Berceni Rezidential