adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Marriott. Apartament modern, bloc nou

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Marriott. Apartament modern, bloc nou

Apartament 2 camere de inchiriat situat in 13 Septembrie.

Locatie: strada Sirenelor, peste drum de hotel Marriot, de Catedrala si Palatul Parlamentului. In imediata vecinatate se mai regasesc cladirea de birouri Green Gate, complexul de birouri AFI Tech Park, Vulcan Value Center, spitalul Panduri, Academia Militara.

Imobil: blocul este construit in 2014 si receptionat in 2015, dispus pe parter si 6 etaje. Este una dintre cele mai frumoase si bine construite imobile rezidentiale din zona.

Apartamentul: are o suprafata de 50 mp si o terasa de aproape 7 mp. Este bine compartimentat, amenajat modern, mobilat si utilat complet. Prevazut cu centrala termica proprie si aer conditionat. Baia dispune de fereastra.

Mobilier: Complet mobilat si utilat, mobilier elegant, ce confera un plus de caldura apartamentului si confera proprietatii acel sentiment de "bine" ce te face sa te destinzi de cate ori vei pasi pragul acestei locuinte. Pe langa electronicele si electrocasnicele aflate pe care le puteti vedea in fotografii(cuptot electric, plita pe gaz, hota, combina frigorifica, tv dormitor, masina de spalat Lg mare si mini-masina de spalat pentru spalari rapide, masina de spalat vase), pe drum este si un LCD de 168 cm.

Disponibilitate: apartamentul este la prima inchiriere si disponibil imediat. Se inchiriaza doar pe termen lung, unui chirias de durata. La semnarea contractului de achita contravaloarea unei luni de chirie si o garantie. Rezilierea anticipata a contractului duce la pierderea garantiei.

Vizionarile se pot face oricand, in baza unei programari telefonice.