adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Kiseleff, vila istorica, complet renovata, lux

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Kiseleff, vila istorica, complet renovata, lux

Micul Paris inca isi mai face simtita prezenta pe unele strazi din Bucuresti, iar vilele care pastreaza adevarata arhitectura franceza, aparuta la jumatatea secolului XIX in Romania, sunt adevarate capodopere arhitecturale, cu valoare istorica, artistica si urbanistica.

Intr-un an cu mare impact istoric la nivel mondial, 1939, in Bucuresti, pe strada Arhitect Stefan Burcusi, a fost construita una dintre cele mai frumoase si impunatoare case, care se remarca nu doar prin arhitectura franceza specifica, dar si prin faptul ca pastreaza inca vie senzatia de conac burghez.

Vila este gratioasa si rafinata, iar fatada este incununata si infrumusetata de arcadele specifice si de coloanele ionice care innobileaza casa. Farmecul de alta data inca este pastrat, datorita stilului arhitectoral neoclasic care inspira. Este un loc special, unde te poti regasii, fiind un centru al artei si al frumosului.

Impunatoare si maiestroasa, vila are 3 intrari , dar si Lift, o suprafata totala de 570mp, iar inaltimea camerelor este de 3,20m si poate avea ca destinatie o gama larga de domenii, fiind o locatie ideala pentru: o resedinta de lux, cabinet (de avocatura, notariat, medicina etc), sediu de birouri sau ambasada unei tari. In total, vila are 19 camere, 4 bucatarii, 5 bai, 6 grupuri sanitare, iar din mansarda se face accesul la terasa superba de 50mp, din inaltimea careia se poate observa frumusetea cartierului pe care este amplasat imobilul, fiind o strada cu impact arhitectural mare, fiecare proprietate din imprejurimi avand importanta istorica.

Compusa din demisol (120mp), parter (117mp), etaj 1 (126mp), etaj 2 (tip duplex 210mp) si datorita faptului ca este bine compartimentat, fiecare nivel al vilei, poate reprezenta un apartament independent, cu propria centrala termica, aer conditionat, hidrofor, apa filtrata si dedurizata.

De remarcat sunt si renovarile care au fost facute in ultimii ani pentru ca vila sa poata fi locuita in conditii optime. S-au pastrat si renovat elementele care puteau fi salvate, precum parchetul original, usile samd. Pentru buna functionare a imobilului, acoperisul a fost schimbat, toate instalatiile electrice si de incalzire au fost refacute, s-au consolidat peretii interiori, s-a izolat fonic si termic, iar exteriorul a fost reabilitat.

Zona in care se afla imobilul este una dintre cele mai importante din Bucuresti, avand in imediata vecinatate puncte de interes, centre educationale si institutii : Parcul Kiseleff, Colegiul National de InformaticaTudor Vianu, Muzeul Zambaccian, Ministerul Afacerilor Externe, Scoala Gimnaziala Pia Bratianu, Hotel Triumf, Institutul Polonez din Bucuresti, Ambasade si Consulate.

Pentru mai multe detalii si programarea vizionarii, ne puteti contacta.