adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Husa electrica incalzita saltea plapuma pilota 90 x 200 Dormeo noua

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

vand Husa electrica incalzita saltea plapuma pilota 90 x 200 Dormeo noua

Tel:

Pret: 250 Ron bucata

Husa Dormeo este perfecta pentru noptile reci de iarnă. Fabricată din materiale de calitate superioară, aceasta este extrem de moale la atingere. Nimic nu va fi mai relaxant, nu va păstra caldura si nu va asigura confortul mai bine decît Dormeo Heated Mattress Pad. Acesta este dotat cu o

functie de incalzire rapida si controler de afisare. Puteţi alege una dintre setări de căldură, pentru a vă asigura confortul optim.

Dormeo Heated Mattress Pad cu functie de incalzire si scapă de nopţile reci de iarna

Husa cu funcţie de încălzire este o solutie excelentă pentru toti cei care sufera de circulatie sangvină proastă la nivelul mîinilor sau picioarelor. Pe lîngă toate acestea, este foarte simpla de utilizat - pur si simplu acoperiţi cu ea patul şi relaxaţi-vă. Fie că doriti să staţi în fata televizorului, sau în intimitatea dormitorului, Dormeo Heated Mattress Pad cu funcţie de incălzire este solutia potrivită, de asemenea, ea va va ajuta sa economisiti pe facturi. Mai mult decit atit, pe timp de noapte, puteti deconecta încalzirea, folosind doar husa electrică, care va asigura în totalitate necesarul de căldură.