adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Hanorac Bugatti Made in Italy. Marime XL: 57 cm bust, 66 cm lungime

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Hanorac Bugatti Made in Italy.

Marime XL: 57 cm bust, 66 cm lungime, 60.5 cm maneca, 47 cm maneca interior, de la subrat, 44 cm intre umeri.

Stare: impecabil, ca nou.

Recomand masurarea unui articol personal pentru compararea dimensiunilor.

Majoritatea produselor sunt in stare impecabila (fara urme de uzura) sau noi, dar fara eticheta (caz in care nu le pot posta ca si noi). Daca nu specific, inseamna ca articolul nu are nici un defect. Daca acesta prezinta defecte, mentionez si detaliez.

Scopul nostru este sa mentinem standarde inalte in serviciile pe care le oferim, acuratete in descriere, transparenta in comunicare si promptitudine in raspunsuri si livrarea produselor, si nu in ultimul rand mentinerea unor preturi rezonabile. Respectul reciproc este garantia unei colaborari avantajoase pentru ambele parti.

Suntem magazin online - majoritatea produselor sunt in stare impecabila (fara urme de uzura) sau noi, dar fara eticheta (caz in care nu le pot posta ca si noi). Daca nu specific, inseamna ca articolul nu are nici un defect. Daca acesta prezinta defecte, mentionez si detaliez.

Toate articolele sunt verificate amanuntit inainte de punerea in vanzare, in asa fel incat sa putem descrie cu maxima acuratete starea produsului.

Daca doriti plata in cont bancar (Banca Transilvania sau ING), transportul este gratuit prin posta romana.

Gasiti magazinul nostru cautand “nainvan” pe google (primul rezultat), cu peste 2000 de articole si aproape 2000 de calificative pozitive primite de la clientii nostri de-a lungul timpului.

In speranta unei colaborari cat mai fructuoase pentru ambele parti, va uram succes la cumparaturi!