adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

HUSE Folii LG K4 2017 modele diverse

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

!! Aducem pe baza DE COMANDA huse si folii pentru aproape orice telefon si tableta. Va rugam sunati pentru mai multe informatii !!

De vanzare:

- folie protectie display sticla antisoc pentru LG K4 2017

PRET: 35 lei

- (poza 1,2,3,4) husa antisoc defender, special creata pentru LG K4 2017, din materiale de calitate superioara, antisoc, rezistenta la lovituri.

Husa este alcatuita din 2 parti: o parte interioara din silicon cauciucat si una exterioara dintr-un plastic dur. Protejeaza carcasa telefonului de zgarieturi si asigura o protectie buna la cazaturi.

Partea interioara din silicon absoarbe socurile si vibratiile iar partea exterioara din plastic protejeaza telefonul de zgarieturi si cazaturi.

CULORI: gri-negru, verde-negru, turqoise-negru

PRET: 120 lei, include folie sticla

- (poza 5,6,7) husa FLIP book carte, tip stand, model elegant, din materiale de cea mai buna calitate, compatibila cu LG K4 2017. Ofera acces facil la toate functiile telefonului. Confectionata din piele durabila, avand o textura placuta la atingere acesta husa exceptionala protejeaza dispozitivul dumneavoastra impotriva urmelor si a zgarieturilor.

CULORI: negru

PRET: 70 lei

- (poza 8) husa din gel moale TPU, model deosebit, pentru LG K4 2017. Protejeaza carcasa telefonului de zgarieturi. Acopera spatele si colturile telefonului, nu atrage praful si este usor de bagat si scos din buzunar(fiind un material lucios, moale, aluneca in buzunar).

CULORI: transparent, gri fumuriu transparent, negru

PRET: 40 lei

Costuri Transport:

15 lei - Posta Romana = Durata livrare 72-96 ore(ramburs)

25 lei - Curier(livrare cu verificare) = Durata livrare 24-48 ore(ramburs)