adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Ghica Tei, garsoniera decomandata 42 mp

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Ghica Tei, garsoniera decomandata 42 mp

va prezint spre inchiriere o garsoniera moderna, recent renovata, mobilata complet, aer conditionat, tamplarie exterioara termopa jaluzele verticale.

Camera in suprafata de 24 mp este generoasa are parchet, este mobilata cu canapea extensibila, 2 fotolii, masute, biblioteca iar in cazul in care doriti spatiul permite si alte obiecte de mobilier personale, cu acces direct in balcon ,hol si bucatarie. Holul de la intrare este generos si dotat cu dulap suspendat, are acces la baie, camera si bucatari.

Bucataria este complet mobilata si utilata cu aragaz, hota , masina de spalat noi. Balconul are gresie pastel si jaluzele verticale iar baia cu gresie si faianta in nuante placute. Garsoniera este curata si disponibila pentru a va muta chiar de a doua zi dupa semnarea contractului cde inchiriere.

Zona in care se afla aceasta garsoniera dispune de parcuri cu multe spatii de relaxare si agrement, cu strazi si bulevarde cu multa verdeata si copaci, de statii de transport in comun la maxim 5 min de mers pe jos, policlinica, farmacii, scoli, gradinite, facultate, restaurante, terase de unde va puteti face cumparaturile zilnice.