adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Firicel origine Belgia si Olanda

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Firicel origine Belgia si Olanda

DescriereTutunul este taiat firicel de 0,1 sau 0,3 mm fapt care il face mult mai usor pentru a fi injectat/rulat in tigarete (tutun pentru tigari)nu contine cotoare sau alte impuritati!

Tutunul este firicel tratat si aromat direct din fabrica bun pentru injectat/rulat fara sa mai fie nevoie de alte pregatiri ,doar sa il folositi!

Este un tutun cu un miros si fum placut ! are o aroma aparte. taria tutunului este una medie iar pentru injectare se recomanda folosirea unor tuburi de calitate, de preferinta cele cu filtru. in cele mai multe cazuri diferenta intre o tigara light si una strong o face doar calitatea hartiei tuburilor dar si tutunul ! Daca v-ati saturat de promisiuni ca primiti tutun de fabrica va recomandam sa incercati acest tabac. este un tutun rafinat, din 10 grame de tutun se fac 16 tigari bine indesate (am verificat). va oferim firisoare de 0,1 sau 0,3mm depinde de preferinta si nu contine praf sau cotorase. in tara se expediaza prin curier rapid cu sistem ramburs. ATENTIE!!! NU este tutun care provine din distrugerea tigarilor plin de reziduri.

Tutun extra volum, calitate premium, special conceput pentru rulat si umplut (injectat) tuburi de tigari.

tutun vrac, de calitate, aroma naturala (de malboro,wiston,camel,sobranie,pall mall,kent,etc)(usor,mediu si strong), fara adaosuri si chimicale.

Dintr-un kg de tutun (1 kg), ies aproximativ 55 pachete de tigari !