adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Executam la comanda container apicol

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Se poate confectiona pe dimensiunile stupului clientului si pe masina clientului. Durata de executie o luna.

Avantajul fata de pavilionul apicol este ca nu se platesc taxe auto sau rovinieta. Poti avea mai multe asemenea cotainere ce pot fi transportate pe rand cu aceeasi masina.

Descarcarea containerului si asamblarea cabinei in pozitie de lucru dureaza maxim 30 min si poate fi facuta de un singur om.

Containerul se fixeaza pe masina cu chingi si poate fi descarcat cu un orice cric hidraulic (piston).

Poate fi achizitionat in cadrul programelor europene.

In imagini se poate vedea ultima faza a executiei. Containerul are 3 usi, cate una la capete si una intermediara intre cabina de lucru si camera cu rastel pentru stupi, 6 ferestre actionate independent. A fost proiectat pentru stupi verticali cu cat, nucleul si catul de cate 10 rame. Aceasta varianta de container este prevazuta cu orificii de urdinis foarte mari pentru ca stupii au casete de aerisira pentru transport.

In pozitiea de transport lungimea este de 4.4 m, latimea 2.15 m si inaltimea 2.10 m iar in pozitie de lucru cu cabina extinsa are lungimea de 6.30 m(toate acestea se pot modifica in funtie de numarul de stupi).

Picioarele sunt reglabile de la 0.7 la 1.4 m inaltime, suporta 4 tone. Greutatea fara stupi este de o tona, iar cu 50 de stupi (32 stupi pe rastel si 18 “varsati” pe culoar) este de 2.5-3 tone. Se pot pune 32 de stupi cu cat pe rastel si pe culoar inca 32 daca nu folositi spatiul pt altceva.

Rastelul este confectionat din profile de otel alese adecvat greutatii fiecarui stup, lateralele sunt din scandura vopsita, acoperisul tot din scandura vopsita si este usor curbat peste care s-a montat tabla galvanizata, pardoseala din tabla de aluminiu compozit (bond). Cabina de lucru este o structura metalica pliabila imbracata in tabla de aluminiu compozit si care in pozitie extinsa (de lucru) se acopera cu o prelata.

Oferte NU include si stupii!