adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Drumul Taberei, V. Doftanei, bloc nou, loc de parcare, comision 0 %

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Drumul Taberei, V. Doftanei, bloc nou, loc de parcare, comision 0 %

Comision 0 % pentru chirias ! Studio modern, spatios, mobilat si utilat nou, la prima inchiriere. Dotat cu Centrala termica, incalzire in pardoseala si 1 loc de parcare !

Va prezint spre inchiriere un studio modern, situat in Drumul Taberei in Cartierul Brancusi pe Drumul Valea Doftanei, intr-un imobil nou, predat in folosinta anul acesta.

Studio-ul este situat la etajul 8/10, are o compartimentare practica, decomandata cu multe de spatii de depozitare. Are o suprafata de 36 mp si beneficiaza de un balcon cu acces din zona bucatariei. Beneficiaza de finisaje moderne, este dotat cu incalzire prin pardoseala, centrala termica proprie, 1 aparat de aer conditionat iar ferestrele sunt panoramice atat in zona de living cat si cele din bucatarie. Spatiul este foarte luminos si eficient energetic, fiind incadrat in clasa energetica A.

Baia este spatioasa, amenajata complet, dotata cu cada, obiecte sanitare noi si masina de spalat rufe Electrolux. In holul de la intrare spatiul a fost maximizat creandu-se spatii suplimentare pentru depozitare atat pentru haine cat si pentru incaltaminte.

Bucataria este mobilata si echipata full, dotata cu plita electrica, cuptor electric, hota, masina de spalat vase si frigider incorporabil, toate marca Electrolux, noi si in garantie. Tot in bucatarie s-a creat un loc de luat masa pentru 4 persoane.

Zona de zi este amenajata modern cu o canapea extensibila, mobilier de zi cu multe spatii de depozitare, TV smart si un dulap de haine.

Spatiul este folosit la maxim, armonios amenajat si decorat in cel mai mic detaliu. Toate dotarile, mobilierul si electrocasnicele sunt noi. Studio-ul este la prima inchiriere !

Beneficiaza de 1 loc de parcare suprateran.

Imobilul este dotat cu 2 lifturi hidraulice si acces securizat.

In zona sunt parcuri, mijloace de transport in comun ( autobuzul 168), acces facil catre statia de Metrou Valea Ialomitei, supermarket-uri ( Profi in apropiere vis a vis de Parcul Brancusi), Policlinica Brancusi, terase, etc.

Studio-ul se inchiriaza pe termen de minim 12 luni cu contract inregistrat ANAF.

Comision 0 % pentru chirias !