adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Domenii casa individuala, oportunitate de dezvoltare in zona Domenii / Mihalache

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Domenii casa individuala, oportunitate de dezvoltare in zona Domenii / Mihalache

Catoma Property Invest va propune spre vanzare o casa individuala cu 3 camere si dependinte, aflata in zona rezidentiala 1 Mai, foarte aproape de piata Domenii.

Aceasta proprietate este construita pe un singur nivel in anul 1930 si este situata pe o strada cu sens unic foarte putin circulata in vecinatatea Parcului Ciresarii, la doar 6 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 MAI.

Suprafata utila aproximativa este de 61 de metri patrati la care se adauga o pivnita de 14 mp si o zona de pod pe toata suprafata parterului.

Ce este atragator la aceasta oferta este faptul ca viitori proprietari se pot folosi de cladirea existenta si cu o autorizatie de consolidare, mansardare si chiar extindere ar putea obtine o locuinta cu un spatiu util generos ce poate deveni caminul ideal pentru o familie cu copii si nu numai.

Terenul pe care se afla casa are 160 de metri patrati si o deschidere de 16 metri liniari la strada.

Amprenta casei are si ea aproximativ 70 de metri patrati iar curtea ramasa libera de aproximativ 90 de metri patrati este impartita in doua zone pe lateralele cladirii si o alee de trecere prin fata acesteia.

O masina poate fi parcata in curte dar se pot parca chiar si doua masini cu usurinta in fata proprietatii strada fiind una foarte putin circulata ce deserveste mai mult riveranilor.

Pe aceasta strada linistita se afla mai multe case de acest fel ce au fost deja consolidate si pot servi ca exemplu celui ce alege acest tip de proiect.

Pentru a intelege mai bine avantajele oferite la achizitia unei astfel de proprietati va asteptam cu drag la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest, Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI