adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Delta Vacaresti | Bloc stradal | Finisaje premium

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Delta Vacaresti | Bloc stradal | Finisaje premium

Apartamentul de 2 camere propus spre vanzare amplasat in Zona Vitan-Barestii, in imediata vecinatate a Deltei Vacaresti!

Imobilul are o suprafata totala utila de 51 mp si este compartimentat astfel: Living open-space cu bucatarie, dormitor, baie, hol cu spatiu destinat depozitarii si balcon.

Proiectul dispune de o arhitectura moderna si cocheta, cu locuri de parcare subterane, spatii commerciale la parterul blocului.

Blocul are un regim de inaltime redus P+6E, iar apartamentul pe care vi-l propun spre vanzare este disponibil la primul etaj.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Ansamblul este amplasat la cateva minute distanta de Sos. Oltenitei si de Splaiul Unirii, respectiv statia de metrou Aparatorii Patriei.

Zona in care este amplasat ansamblul rezidential dispune de infrastructura completa, bransare la toate utilitatile orasului, acces facil catre mijloace de transport in comun

De asemenea, in imediata apropiere se afla unele dintre cele mai importante centre de interes ale zonei: Centrul Comercial Vitantis, Spitalul Sf Ioan, Rin Grand Hotel, Piata Bobocica, unitati de invatamant, Sali de fitness, saloane de infrumusetare.

Apartamentul pe care vi-l oferim spre vanzare astazi se preda finisat complet, cu materiale PREMIUM.

Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam: obiectele sanitare din baie, calorifere si centrala termica proprie, gresie si faianta, parchet, usi de interior, usa metalica intrare si interfon.

Sistemul constructiv al blocului este realizat din cadre si stalpi de beton armat, compartimentarea este realizata cu YTONG: exterior 25 cm, interior 12.5 cm, izolatia s-a realizat cu polistiren de 10 cm, iar exteriorul blocului este finisat cu tencuiala decorativa, dar si fatadele ventilate partial placate cu Alucobond, peste ultimul etaj este turnata placa de beton, tamplarie termoizolanta din PVC cu 5 camere cu geam termopan LOW-E.

PRETUL DE LISTA: 60.816 euro

Pret parcare subterana: 6.000 euro Tva inclus;

Se poate achizitiona prin credit bancar, Credit ipotecar sau Noua Casa.

Informatii la tel.0736.380.181 Bogdan Pruna – Manager Proiect

Reper: Splaiul Unirii