adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Crangasi, strada Ceahlau

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Crangasi, strada Ceahlau

Apartamentul pe care vi-l propun este apartamentul in care am locuit impreuna cu familia timp de 10 ani. Este ideal pentru o familie cu copii, mai ales ca am pastrat camera copilului asa cum o puteti vedea in imagini. Se afla intr-un bloc de pe strada Ceahlaul, zona Crangasi. Este la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Crangasi si de Piata Crangasi. La parterul blocului se afla magazine alimentare (inclusiv Mega Image), florarie si farmacie, iar la cateva minute cu masina se afla Carrefour Orhideea, Brico Depot, Auchan, Lidl si Kaufland. De asemenea, la 10-15 minute de mers pe jos se afla Parcul si Lacul Morii.

Este un apartament luminos, orientat spre est. Are 2 bai complet utilate si functionale si un balcon comun la living si dormitor matrimonial.

Dotari: mobilat complet, cu multe spatii de depozitare si utilat cu frigider, aragaz, mici electrocasnice de bucatarie, aer conditionat, TV, sistem audio, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, apometre, detector gaze.

Apartamentul se afla la prima inchiriere si a fost zugravit si igienizat complet in luna august.

Loc de parcare inclus, situat chiar in fata scarii.

Disponibilitate imediata.

Daca veti dori sa il vedeti, va rog sa ma sunati (un mesaj pe Whatsapp, daca nu pot raspunde) si putem programa vizionari seara dupa 19:00 sau in weekend.