adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Crangasi apartament de inchiriat cu 3 camere 550 €

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Crangasi apartament de inchiriat cu 3 camere 550 €

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat cu parcare subterana aflat intr-o locatie linistita, cu spatii verzi amenajate, mijloace de transport in comun, centre comerciale, restaurante, pe Strada Porumbacu.

Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu 7 etaje, finalizat in anul 1997 si dispune de o suprafata utila de 89mp plus balcon de 5mp, fiind foarte spatios si aerisit. Se inchiriaza complet utilat si mobilat, cu electrocasnice si mobilier calitativ pe masura finisajelor apartamentului. Apartamentul dispune de incalzire prin centrala prporie, aer conditionat, TV, masina de spalat, dressing generos, bucataria este echipata cu aragaz si cuptor incorporate, hota. Baia dispune de o cabina de dus si aerisire avand un aspect estetic modern. De asemenea, balconul de 5mp poate deveni cu usurinta un loc de relaxare la sfarsitul zilei, astfel incat si acesta este mobilat pentru confortul dumneavoastra.

In imediata apropiere a imobilului se afla Lacul Morii, Farmacia Denta Farm, Scoala nr 158, Liceul Tehnologic Doamna Chiajna, cat si mijloace de transport in comun si statii STB.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!