adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Casa imprimata de un clasic mereu in tendinte

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Blitz Imobiliare va pune la dispozitie o casa individuala cu destinatie rezidentiala, situata intr-o zona retrasa, cu multa verdeata. Aceasta este o constructie frumoasa, liniile drepte ale locuintei primind contur prin intermediul balcoanelor atent selectionate. In ceea ce priveste suprafata utila, aceasta este de 435 mp, iar despre teren suntem bucurosi sa va anuntam ca are o suprafata generoasa de 1800 mp si un front stradal de 10 ml.

Constructia este una durabila din caramida cu fundatie din beton, izolata cu polistiren, iar acoperisul este de tip terasa.

Casa este dispusa pe 3 niveluri, dupa cum urmeaza:

la demisol: garaj pentru 2 masini, debara, hol, camera de depozitare, spalatorie si spatiu tehnic, sala fitness;

la parter: antreu, hol, living, bucatarie cu terasa, biblioteca si baie;

la etaj: 2 dormitoare cu terase, dormitor matrimonial cu baie, dressing si terasa, hol. Mobilierul preponderent clasic pastreaza unduiri gratioase din lemn sau pal ce dau viata corpurilor, pe alocuri sunt intrepatrunse de mobilier in linii drepte care prezinta strafulgerari moderne in onduiri clasice.

Beneficiaza de centrala termica pe gaz si curent si panouri solare, precum si de geamuri si usa de la intrare termopan, cu tamplarie din PVC. Living-ul dispune de marmura la pervaz. Living-ul prezinta semnele maretiei dispunand de marmura la pervaz.

De asemenea, mai dispune de gradina amenajata cu pomi fructiferi si barbeque amenajat cu chiuveta cu apa calda. In curte se regaseste o casuta din lemn pe post de spatiu de depozitare, toate acestea sunt pentru a-ti intregi confortul.

Iar pentru a-ti intregi linistea, casa are sistem de alarma conectat la dispecerat, camere video, iar portile sunt metalice cu telecomanda. Casa este orientata sud-est-vest.

BLITZ 27495CV

Anunturi publicate de: Blitz Imobiliare