adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Berceni, decomandat, dressing spatios

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Berceni, decomandat, dressing spatios

Apartament cu 3 camere, confort 1, total decomandat, cu o suprafata totala utila de 86 mp. Componenta: hol de intrare cu spatii de depozitare, living cu acces la balcon, bucatarie inchisa zona de dining, 2 grupuri sanitare utilate complet, 2 dormitoare - dintre care unul cu dressing grup sanitar propriu.

Locuinta face parte din cel mai recent proiect rezidential din zona. Statia STB este amplasata in fata complexului, totodata mall-ul Grand Arena se afla in apropiere. Alte facilitati zonale: Penny Market, Dedeman, Selgros, McDonalds, Piata Resita, Scoala Gimnaziala nr. 99.

Acest tip de apartament este disponibil la etajele 2 si 3 (ultimele 2 unitati).

Proiectul beneficiaza de spatiu de joaca pentru copii, locuri de parcare la cerere, strazi asfaltate, iluminat stradal, statie STB.

Regimul de inaltime al proiectului este de P 3E, toate imobilele din apropiere avand un un regim de inaltime scazut.

Imobilul este construit din caramida Porotherm, structura este pe grinzi din beton iar izolatia termica este exterioara de 10 cm. Toate utilitatile sunt racordate la retelele orasului (canalizare apa curenta, energie electrica, gaze naturale).

Finisajele utilizate in cardul acestui ansamblu sunt din cele mai calitative, printre care amintim: tamplarie PVC Salamander 7 camere, gresie si faianta Marazzi, parchet laminat import Germania, calorifere otel Ferolli, centrala termica in condensare Ariston pentru fiecare apartament, usi Pinum, fibra optica, videointerfon, lift silentios, contor separat la fiecare apartament pentru gaz/apa/energie electrica. Finisaje interioare se pot personaliza in functie de preferintele proprietarilor, acestea avand un buget considerabil.

Pretul afisat este pentru avanas de 90% si are TVA 5% inclus.

Se accepta orice tip de credit.

Pozele au titlu informativ!

Mai multe detalii la telefon: 0310.050.619