adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 3 camere semidecomandat cu balcon bloc nou Grigorescu

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

RBC Imobiliare vă oferă spre vânzare Apartament 3 camere semidecomandat cu balcon bloc nou, amplasat în cartierul Grigorescu. Imobilul oferit spre vânzare este din cărămidă, termoizolat şi dotat cu lift. Constructorul are o vastă experienţă, având finalizate mai multe proiecte pe raza oraşului Cluj Napoca.

Apartamentele cu 3 camere au suprafeţe cuprinse între 65 şi 130 mp + balcoane de 4-5 mp sau terase de până la 58 mp. Apartamentele se predau la stadiul de semifinsiat fiind dotate cu centrală termică pe gaz în condensaţie, încălzire în pardoseală, geamuri termopan, uşă antiefracţie, şapă trasă, instalaţii pe poziţie.

Preţul de vânzare al apartamentelor este de 1.300 euro/mp şi include terasele. Preţurile sunt negociabile. Se acceptă orice tip de credit, inclusiv creditul Prima Casă.Oferta este supusă unor termene şi condiţii. Dezvoltatorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţul ofertei fără un anunţ în prealabil. Pentru mai multe informaţii sau pentru a programa o vizionare nu ezitaţi să mă contactaţi chiar acum.

Cod: V7660

Anunturi publicate de: RBC Imobiliare