adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 3 camere Berceni Metalurgiei

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Apartament 3 camere Berceni Metalurgiei

Apartamentul este disponibil la parterul al imobilului cu regim de inaltime de P+6 Etaje, este foarte bine compartimentat, finisat excelent cu materiale de ultima generatie si echipamente moderne si nu in cele din urma beneficiaza de contorizari separate la toate utilitatile.

Constructia imbina arhitectura moderna cu solutii complexe de proiectare si executie si este amplasat in zona de Sud a Capitalei, foarte aproape de intersectia strazi Dealul Cuculului cu Str. Postalionului, la 2 minute fata de statia STB 241, cu acces rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: 312, 313, 241, 125, 141, 220, 418, N 105 si statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida.

Apartamentul are o compartimentare ingenioasa, decomandata, cu o suprafata utila de 66 mp si este echipat cu: gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, usi de interior, tamplarie PVC cu geam termopan, obiecte sanitare moderne pentru baie si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si compartimentare la exterior cu zidarie de 25 cm, iar la interior zidarie de 11,5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pretul afisat este pentru plata cash

Va astept acasa!

Direct Dezvoltator

Poze cu titlu de prezentare

Zero Comision

Reper: Metalurgiei - Bulevardul Metalurgiei Grand Arena

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!