adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 2 camere ultramodern, Dr. Taberei

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Apartament 2 camere ultramodern, Dr. Taberei

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandat, aflat intr-o locatie linistita, cu spatii verzi amenajate, mijloace de transport in comun, centre comerciale, restaurante, pe strada Tincani.

Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil cu 10 etaje, finalizat in anul 1986 si dispune de o suprafata utila de 55mp plus balcon de 5mp, fiind foarte spatios si aerisit. Se inchiriaza complet utilat si mobilat, cu electrocasnice si mobilier nou, calitative, pe masura finisajelor apartamentului. Apartamentul dispune de incalzire prin termoficare, aer conditionat, TV, masina de spalat, dressing generos, bucataria este echipata cu aragaz si cuptor incorporate, hota. Baia dispune de cada moderna si fereastra avand un aspect estetic simplistic. De asemenea, balconul de 5mp poate deveni cu usurinta un loc de relaxare la sfarsitul zilei, astfel incat si acesta este mobilat pentru confortul dumneavoastra.

In imediata apropiere a imobilului se afla: Centrul medical PoeMedica, Scoala Gimnaziala nr 197, Hanul Drumrtului, Mega Image, McDonald's , cat si mijloace de transport in comun: statia Tincani si statii STB.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!