adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 2 camere decomandat Metalurgiei

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Apartament 2 camere decomandat Metalurgiei

Se propune spre vanzare apartament 2 camere complet decomandat ce face parte din ansamblul rezidential Grand Urban Residence , format din 4 blocuri a cate 40 de unitati/bloc. Imobilul are un regim de inaltime P+8E, iar apartamentul propus se afla la etajul 2 cu o suprafata utila de 55 mp, compartimentat astfel: hol, living cu acces in balcon, bucatarie cu acces in balcon, grup sanitar, si dormitor intim si cochet.

Proiectul Grand Urban Residence este pozitionat in zona de sud a Bucurestiului,in sector 4, pe Str. Dealul Cucului in imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei si a Bulevardului Constantin Brancoveanu , ceea ce face ca accesul catre centrul capitalei sa fie unul facil indiferent de anotimp sau ora.

In apropierea ansamblului se regasesc marile centre comerciale din zona precum: Carrefour Grand Arena, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros,Penny si Lidl. Accesul catre metrou se face rapid , datorita noii statii STB 241 care se afla la 1 minut distanta pietonal de ansamlu si sunt aproximativ 4 statii pana la Metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida.

De asemenea, in apropiere se regasesc farmacii, restaurante, unitati spitalicesti, gradinite si scoli.

Locuinta se vinde la “cheie”,cu materiale premium, dispune de gresie, faianta parchet laminat , usi interioare (Bella Casa) obiecte sanitare ceramice in baie toate la alegere, calorifere, centrala termica de 24 KW prin condensatie, tamplarie PVC 5 camere , contorizarea fiind individuala.

Structura este formata din cadre si grinzi de beton armat, compartimentarea fiind 100% din caramida tip Porotherm 25 cm exterior si 11, 5 cm la interior. Blocul este izolat termic pe exterior cu polistiren de 10cm. Imobilul dispune de lift,interfon.

Imobilul este racordat la toate utilitatile sectorului 4: canalizare Apa Nova , gaze Distrigaz, curent Enel.

Imaginile sunt cu titlu de informare!

Va astept acasa!

Direct Dezvoltator

Zero Comision

Reper: Metalurgiei - Bulevardul Metalurgiei Grand Arena

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!