adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 2 camere Theodor Pallady, metrou Nicolae Teclu sector 3

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Apartament 2 camere Theodor Pallady, metrou Nicolae Teclu sector 3

Apartamentul cu 2 camere este amplasat la aproximativ 10-12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si la 10-12 minute fata de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.

Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 6 blocuri cu regim de inaltime Ds+P+10E+11R dotate cu lifturi moderne, parcari subterane, supraterane si supraetajate. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul cu 2 camere este decomandat si are o suprafata totala de 56.6 mp. Aceasta este alcatuit din 1 living, 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 grup sanitar, 1 hol si 2 balcoane cu acces din camera de zi si bucatarie.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pentru plata cash se acorda discount.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.