adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Apartament 2 camere Bd. Brancoveanu

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Apartament 2 camere Bd. Brancoveanu

Intimitate si confort la cel mai mic pret din zona Brancoveanu-Turnu Magurele!

Noutatea ansamblului nostru este data de integrarea spatiilor verzi si a zonelor de relaxare in conceptul arhitectural al proiectului.

Alege sa locuiesti intr-un cartier in continua dezvoltare,

aproape de toate facilitatile care definesc o viata linistita, intr-o cladire

realizata la standarde de calitate inalta si un apartament spatios si confortabil!

Pentru informatii suplimentare, detalii sau programare vizionari,

-NU EZITATI SA NE CONTACTATI-

Detalii zona: In plina ascensiune si dezvoltare, care te va uimi prin imagine si grad ridicat de confort. Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona. Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere de scoli generale de stat cat si mijloace de transport in imediata apropiere.

Detalii compartimentare spatiu: Incepeti viata in intr-o casa noua, exact asa cum va place, plina de viata! Stim ca aveti nevoie de confort, intr-un cadru intim si calduros. Stim ca aveti nevoie de linsite si relaxare dupa o zi la birou! Stim ca veti primi vizite din partea prietenilor, si ca doriti sa ii intampinati intru-un cadru elegant! Si poate cel mai important, stim ca puneti mare pret pe calitate si incredere intr-o constructie solida si durabila! Va asteptam sa vedeti si sa va convingeti!

Reper: Brancoveanu

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!