adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

Ap 3 cam 72mp, total decomandat, loc parcare inclus Auchan Militari!

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

Ansamblu Rezidential Rezervelor 5 va pune la dispozitie 192 de de locuinte cu 1, 2 si respectiv 3 camere cu predare LA CHEIE, amplasate in 6 Blocuri cu regim de inaltime redus P+3, racordare la toate utilitatile!

Bloc 1 - Finalizat

Bloc 2 - Finalizat

Bloc 3 - Mai 2018

***Pentru achizitionarea imobilului cu credit PRIMA CASA IPOTECAR, oferim GRATUIT asistenta la realizarea dosarului bancar.

Apartamentele si Garsonierele sunt total decomandate, aerisite, luminoase, blocurile sunt construite pe structura de cadre de beton si pereti din caramida Porotherm, beneficiind astfel de finisaje si dotari de inalta calitate (gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan 5 camere,usa metalica, usi interioare, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare), bransat la toate utilitatile,contorizari individuale.

Structura de rezistenta este pe cadre din beton armat cu inchideri din caramida Porotherm de 30cm la exterior si respectiv 25cm 11,5cm la interior, termoizolatia este din polistiren de 12cm Austrotherm, tencuiala mecanizata, tamplarie PVC, geam triplu, Salamander 5 camere.

Complexul este amplasat in partea de Vest a capitalei, in imediata apropiere gasiti Complexul Militari Shopping Center, Ratb 178, 138 la 7 min de mers pe jos sau la 2 min de bloc linia 406.

Fiecare imobil se preda cu un LOC DE PARCARE.

DIRECT DEZVOLTATOR

Pretul include deja TVA 5%.

Se accepta plata prin credit Prima Casa Ipotecar.

Comision 0% .