adaugare anunt
Termeni şi conditiiANPCRefero Group

APARTAMENT aristocratic cu 3 dormitoare in imobil fara risc seismic sau urgenta

tags
Preţ
CONTACT
mie place

Descriere

APARTAMENT aristocratic cu 3 dormitoare in imobil fara risc seismic sau urgenta

Move Real Estate

Putine apartamente din capitala imbina atat de fericit confortul modern cu eleganta si vederea frumoasa cu accesul facil si siguranta, asa cum o poate face acest apartament de 4 camere, aflat la etajul 2, chiar langa Biserica Armeneasca. Imobilul solid, fara risc sau urgenta, si-a pastrat din fericire farmecul interbelic.

Apartamentul cu suprafata de 90mp utili, se bucura de avantajul unei renovari integrale in anul 2016- instalatiile electrice si sanitare inlocuite, , tencuiala refacuta, usile schimbate, parchetul de stejar masiv si usa de la intrare restaurate, ferestrele inlocuite cu tamplarie termopan de cea mai buna calitate. Apartamentul este incalzit cu centrala electrica si calorifere Romstal. Baia si toaleta de serviciu sunt decorate cu marmura si travertin iar pe toata partea de podea din travertin, incalzirea se face prin pardoseala.

Planul apartamentului prevede 2 dormitoare, cu cel matrimonial total separat impreuna cu baia de restul casei dar configuratia permite, pentru cei ce doresc, obtinerea unui al 3-lea dormitor. Baia de serviciu se poate accesa usor din orice parte a casei. Nu lipsesc nici spatiile de depozitare sau balcoanele, extrem de utile ambele.

Intrarea in apartament se face intr-un hol placat cu mozaic de epoca, reconditionat. Usa de la intrare este originala, din lemn masiv de stejar, reconditionata si dotata cu yala Mottura.

Dincolo de placerea de a locui intr- un astfel de apartament, rentabilitatea investitiei este maxima.

Va asteptam cu drag la vizionari.